Камбаните Резиденшъл парк подписа договор с водеща строителна компания

„Камбаните Резиденшъл парк“ подписа договор с водещата в бранша строителна компания „Комфорт“ за строителството на затворения жилищен комплекс. Фирмата е в сферата на строителството, проектирането и инвестирането от над 20 години и е с доказан опит в бранша. Завършени проекти на „Комфорт“ са добре познати хотели, търговски центрове, жилищни, промишлени, административни и обществени сгради. Сред сградите са „Парадайз Център“,  „Майчин дом“, кинозала, мултифункционална спортна зала и др.

Проектът „Камбаните Резиденшъл парк“ е за затворен жилищен комплекс, който ще съчетава близостта до столицата и спокойствието на природата. Това ще осигури на живущите спокойна семейна среда и по-добра такава за децата. Бъдещият жилищен комплекс е подходящ за млади хора и семейства с деца.

Първата фаза на проекта ще бъде разположена на 40 000 кв. м. терен, 20% от който ще бъде зает от естествена борова гора и крайречен парк. Комплексът граничи с река на запад и с горски масив на север и изток, като част от масива попада в обхвата на проекта. Имотите в „Камбаните Резиденшъл парк“ ще бъдат разнообразни – апартаменти, редови и самостоятелни къщи. 

Близостта на река и гора до жилищен комплекс от семеен тип е изключително важен фактор за семействата с деца и младите хора, които в забързаното ежедневие търсят спокоен дом и чист въздух, които едновременно да са в близост до големия град. 

Местоположението на затворения комплекс е в полите на Витоша, в непосредствена близост до парк „Камбаните“, с удобен и бърз достъп до Околовръстен път и Бизнес парк София. „Камбаните Резиденшъл парк“ е с улеснен достъп и до метростанции и удобен градски транспорт. Така живеещите в комплекса могат да се радват на открити гледки към Витоша, Стара планина и София, чист въздух и удобно разстояние до столицата и работното място. 

На територията на „Камбаните Резиденшъл парк“ ще има 24-часова охрана, която да осигури спокойствието и сигурността на жителите. За по-голямо удобство за семействата с деца в комплекса ще има детски площадки, въжен парк, спортни игрища и индивидуални дворове към всяка от къщите. За активно спортуващите на разположение ще бъдат открит фитнес и алея за тичане с дължина 2,5 км. А за летните вечери и събиранията с приятелите и семейството ще бъде обособена барбекю зона. Собствениците на домашни любимци ще могат да се възползват от кучешки парк в комплекса.

„Камбаните Резиденшъл парк“ ще разполага и с търговски център, който ще бъде на разположение на жителите на затворения комплекс и ще подобри тяхната среда на живот. 

Всички новини
NextСледващ