Кои сме ние?

Зад реализацията на проекта стои компанията Голдхърст Риъл Естейт ЕООД. За над 15 години на международния пазар компания “Голдхърст Риъл Естейт” ЕООД и нейният мениджмънт екип успя да реализира над 10 броя проекти в областта на недвижимите имоти. Основен фокус в нашата дейност е да предложим модерни и функционални жилищни решения за тези от вас, които ценят високото качество на живот и търсят зелени и достъпни жилищни решения в близост до града.

Какво ви предлагаме?

ЖИВОТ СРЕД ПРИРОДАТА

Камбаните Резиденшъл Парк е жилищен комплекс от ново поколение, предоставящ на модерния градски човек близост до природата. Локацията на комплекса е подбрана така, че да не лишава живущите от близостта им до града в изпълнение на техните бизнес дела и/или опции за забавление. Отдалечеността му от индустриалните зони и булеварди на града, както и намиращата се в непосредствена близост гора, ви дават възможност да се насладите на прекрасен климат, невероятно чист въздух и тишина.

ОТЛИЧНО КАЧЕСТВО НА ЖИВОТ

Купете дома на мечтите си – всичко в Камбаните Резиденшъл Парк е обмислено до най-малкия детайл. Жилищата ще бъдат изпълнени с материали от високо качество, за да се осигури надеждност от най-високо ниво. Цялостното концепция на комплекса е съобразено с най-високите изисквания за осигуряване на безопасен, спокоен и хармоничен живот за цялото семейство.

ЗАБАВЛЕНИЕ И СИГУРНОСТ

Зеленината на комплекса, наред с множеството удобства, сред които различни игрища, детски площадки, търговски център, зони за BBQ и други, предоставят възможност за релакс за цялото семейство. Тук получавате всичко необходимо за воденето на тих и спокоен живот, който не ви лишава от близостта до града. Насладете се на забавление с редицата удобства на комплекса и бъдете спокойни за безопасността си с 24-часовата охрана, осигурена на територията на целия жилищен комплекс.

нашият екип

Елиезер Егоси

Изпълнителен директор

  Петко Лозанов

  Директор проект

   Гергана Денева

   Директор правен отдел

    Йордан Йорданов

    Финансов консултант

     София Байракова

     Юрист / Правен отдел

      Магдалина Пишманова

      Финансов мениджър