Камбаните Резиденшъл парк обяви продажба на имоти в комплекса

Жилищният комплекс от затворен тип „Камбаните Резиденшъл парк“ вече обяви за продажба някои от имотите в комплекса. Проектът от семеен тип разполага с 24-часова сигурност и охрана. Имотите в него са редови къщи, еднофамилни къщи и блокчета с апартаменти, построени от водеща в строителния бранш фирма. 

Строителят на комплекса е с над 20 години опит в сферата и е носител на грамоти, удостоверения и сертификати, доказващи качеството на построените от тях сгради.

Във времена, в които всеки от нас има забързано ежедневие в големия град и в големите жилищни квартали на столицата вече е презастроено за сметка на по-добрата семейна среда, младите хора все повече се насочват към затворени жилищни комплекси. 

„Камбаните Резиденшъл парк“ предоставя на своите жители едновременно близост до големия град, където голяма част от младите хора работят, и спокойствието на естествена борова гора и река, които са във и в близост до комплекса. 20% от територията на комплекса е заета от горски масив.

Първата част на проекта включва площ от 40 000 кв. м., в които жителите на комплекса разполагат също с търговски център, детски площадки, алея за тичане с дължина 2,5 км., открит фитнес, барбекю зона, въжен парк и кучешки парк. За активно спортуващите деца и възрастни на територията на „Камбаните Резиденшъл парк“ ще бъдат обособени и спортни игрища.

Предпочитанието на младите семейства да закупят имот в комплекса от затворен тип е породено и от предимствата, които им предоставя проектът. Сред тях са непосредствената близост до гора и река, с които граничи „Камбаните Резиденшъл парк“. По този начин разходката сред природата няма да бъде обвързана с организация на пътуване, а дори може и да се състои в границите на жилищния комплекс. 

Проектът е разположен в полите на Витоша, близо до местност „Камбаните“, откъдето се разкриват страхотни гледки към Витоша, Стара планина и София, което заедно с чистия въздух също е едно от най-големите предимства на комплекса. В допълнение към това е близостта до Бизнес Парк София и улеснения достъп до Околовръстния път на столицата. Това позволява добра инфраструктура и бързо достигане до основни и ключови места в столицата, включително до метростанциите. 

За младите семейства и активните хора днес от изключителна важност е добрата среда на живот. „Камбаните Резиденшъл парк“ съчетава в себе си спокойствие, уединение, чиста околна среда, удобен достъп до големия град, планината и ежедневни потребности като търговски център, детска площадка и зони за почивка.

PreviousПредишен
Всички новини
NextСледващ