Започва строителството на Камбаните Резиденшъл парк

В най-скоро време предстои да започне строителството на затворения жилищен комплекс „Камбаните Резиденшъл парк“ в полите на Витоша. Първата част на проекта ще бъде разположена върху 40 000 кв. м., от които 4000 кв.м. гора, в непосредствена близост до река и крайречен парк разгърнат на 3500м2.

Изпълнението е поверено на строителна фирма „Комфорт“, която проектира, строи и инвестира в България от 1997 г. Портфолиото на компанията включва ключови известни сгради, които са се доказали във времето със своето качество.

Сградите на търговски център „Мол Парадайс“, „Майчин дом“, и други търговски центрове в София и Варна, хотели по Българското Черноморие, бизнес сгради, жилищни такива с офис части и киноцентрове са само част от портфолиото на „Комфорт“. 

В историята на фирмата са налице редица отличия и награди. Сред тях са и четири удостоверения за различни видове строителство, три сертификата и шест грамоти от конкурса „Златния отвес“ в периода 2009-2013 г. 

Тъй като основната цел на проекта „Камбаните Резиденшъл парк“ е да предложи на млади и активни хора, както и на семейства с деца, сигурна, чиста и удобна семейна среда за живот, се залага на доказани имена в строителния бранш.

Устройство на “Камбаните Резиденшъл парк”

Затвореният комплекс ще се състои от три типа сгради – редови къщи, самостоятелни къщи с отделни дворове и компактни жилищни блокчета с апартаменти. За да са сигурни инвеститорите в отличната среда на живот, която ще предложат на жителите на „Камбаните Резиденшъл парк“, те избират строител, който е сертифициран за изграждането на благоустройствената инфраструктура и опазването на околната среда. 

Това е и причината живеещите в комплекса да имат достъп до естествен горски масив от бор, който ще заеме 20% от „Камбаните Резиденшъл парк“, както и комплексът да граничи на запад с река и речен парк, а на север и изток – с гора. 

Естествена природа като горски масив и река са изключително предимство за младите семейства с деца и активните млади хора, които са почитатели на природата. Местоположението на комплекса предлага и спиращи дъха гледки към любимите на столичани Витоша и Стара планина, както и към цяла София. 

На територията на комплекса ще бъдат разположени още детски площадки, които в големите жилищни квартали в столицата са твърде малко, търговски център, спортни игрища, барбекю зона, парк за кучета, алея за тичане с дължина 2,5 км, въжен парк и открит фитнес. 

„Камбаните Резиденшъл парк“ ще бъде ситуиран на място, което има бърз, лесен и удобен достъп до Околовръстния път на столицата, до Бизнес Парк София, където работят голям процент млади хора, както и до метростанции и градски транспорт, който е добре развит около Бизнес парка.

PreviousПредишен
Всички новини
NextСледващ