Преференциални условия за ипотечни кредити в Камбаните Резиденшъл парк

Банка ДСК инвестира в най-новия висок клас жилищен проект – Камбаните Резиденшъл парк, като ще финансира цялостното изграждане на проектите. Банката дава възможност клиентите на жилищния комплекс да използват преференциални условия за ипотечни кредити при закупуването на имоти в него.

ДСК се доверява на проекта и развитието на района, подкрепяйки инвестицията в спокойна семейна и жилищна среда в полите на Витоша. В момент на презастрояване на столицата и непрестанно нарастващи цени на имотите, това е повече от отлична възможност за младите семейства.

Комплексът от затворен тип е в непосредствена близост до парк „Камбаните“ и предлага апартаменти, редови и еднофамилни къщи със самостоятелен двор, които са едновременно близо до столицата и до природата. Това са и едни от най-предпочитаните имоти от младите хора с деца напоследък.

Едно от най-големите предимства на жилищния комплекс е непосредствената близост до гора и река, които са и граници на Камбаните Резиденшъл парк. Също така, 10% от територията му е заета от горски масив. Разположението на комплекса предлага и спиращи дъха гледки към Стара планина, Витоша и столицата.

От проектите става ясно, че на територията на Камбаните Резиденшъл парк ще бъдат осигурени достатъчно детски площадки, спортни игрища и зона за барбекю. Освен това, в комплекса ще има 24-часова охрана за по-голяма сигурност. В първата част на проекта са включени 40 000 кв. м., в обхвата на които ще бъдат разположени открит фитнес, алея за тичане с дължина над 2 км и кучешки парк.

Сред плюсовете за младите семейства в жилищния комплекс е близостта на имотите до Бизнес Парк София и столичния Околовръстния път. Това позволява улеснен достъп до основни ключови места в София чрез градски транспорт, включително метро или автомобил. По този начин едновременно ще бъдат осигурени спокойна среда на живот в близост до природата и удобствата на столицата, които са на „една ръка разстояние“.

Всеки, който избира жилище в Камбаните Резиденшъл парк, може да бъде сигурен в качеството на строителството. Строителната фирма, която е сключила договор за изграждането на комплекса, е с над 20 години доказан опит в бранша.

Жителите на жилищния комплекс от затворен тип могат да открият всичко необходимо за здрава и спокойна среда на живот – чист въздух и околна среда, сигурност за дома и семейството, удобен достъп до гора, река и големия град, детски площадки, открит фитнес и спортни игрища. В Камбаните Резиденшъл парк младите семейства ще открият и всички останали обекти, от които имат ежедневна необходимост.

PreviousПредишен
Всички новини